I nesten 30 år har Olle Eliasson og hans team designet Premium høyttalere.

 

Siden han var 13 år gammel har han dedikert sitt liv til musikk og hvordan det gjengis. Rett etter hans elektronikkstudier startet han arbeidet innenfor dette området, og videreførte sin lidenskap for Hi-Fi.

 

I 2004 ble XTZ Sound In Balance grunnlagt, med XTZ var målet «enkelt», levere kraftfull, detaljert og emosjonell lydgjengivelse via hans produkter.

 

Med tiden har XTZ opparbeidet seg et globalt nettverk av kompetente ingeniører, teknikere og produsenter som alle deler den samme filosofien. Det er med denne lidenskapen og kompetansen som gjør at denne produsenten med sitt team kan tilby High-End produkter til markedets laveste priser.

 

XTZ produserer i dag en rekke produkter innenfor hodetelefoner, måleutstyr, forsterkere, subwoofere samt høyttalere for stereo og hjemmekino.

 

I dag er XTZ et av verdens mest konkurransedyktige produsenter, og er derfor førstevalget for alle Hi-Fi og hjemmekino-entusiaster verden rundt.

 

XTZ gjenspeiler Olle Eliasson`s personlighet, hvem han er, og hva han står for. I nesten 30 år har Olle Eliasson og hans team designet Premium høyttalere for oss som setter pris på god lyd.

 

XTZ sound miljobilder

Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier
33%
399,-
Veil. 599,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.