Det beste fra to verdener, strøm og presisjon.


Har du en god RIAA, DAC, Streamer eller NAS-server? Da kan du faktisk løfte nivået enda et hakk med Sbooster!

 

Slike produkter leveres gjerne med en helt standard veggvorte, som hverken er påkostet eller spesielt avanserte. Disse er i bruk fordi de er svært energiøkonomiske og billige i produksjon. 

 

Så hva om man kunne bytte disse billige strømforsyningene og erstatte dem med en velkonstruert lineær PSU med ringkjernetrafo, lavt støygulv, meget presis strøm?

 

Det er ingen hemmelighet at kvaliteten på strømforsyningen ofte gir store utslag på kvaliteten når det gjelder lydprodukter. Det er gjerne på dette området at vi ser store forskjeller i Hi-Fi og High-End produkter. 

 

Sbooster har spesialisert seg på dette området og gir deg det beste fra to verdener, strøm og presisjon.

 

Sbooster bruker avanserte kretser, 2 stegs nettfilter, filter som beskytter for spenningstopp, god skjerming av kretser osv.

 

Med BOTW P&P ECO Audio oppgraderingen i strømforsyningen, starter rensingen av strømmen umiddelbart der den forurensede strømmen kommer inn. To-trinns nettfilter og jordledning choke renser strømmen for høyfrekvent forurensning før strømmen når transformatoren. Transformatoren er en skreddersydd lydtransformator med elektrostatisk skjerming. 

 

Sbooster sin unike oppgraderings-strømforsyning med stor strømbuffer leverer til enhver tid tilstrekkelig ren strøm til lydenheten for å sikre en stabil og kontinuerlig ytelse av de interne prosessene til lydenheten, for å få best mulig ytelse ut av den.
 

Sbooster bilder

Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.