IsoAcoustics lager produktene sine med effektive løsninger og vitenskapelig metoder. 

 

IsoAcoustics har på kort tid blitt markedsledende innen avkobling til høyttalere, komponenter og platespillere. Resultatene produktene deres gir i ethvert oppsett har gitt en samlet verdenspresse hakeslepp. Noen av anmeldelsene er så euforiske at det hevdes man knapt har hørt hva høyttalere er god for før man har hørt dem stående på et sett med Gaia dempeføtter.

 

IsoAcoustics test

IsoAcoustics tilbyr endelig skikkelig avkobling for ethvert oppsett uten å knuse sparegrisen og gjør det man allerede har i oppsettet sitt ganske enkelt bedre. IsoAcoustics lager produktene sine med effektive løsninger og vitenskapelig metoder. 

 

Med lang erfaring fra planlegging av akustikk og bygging av rom til innspillingsbruk så grunnlegger Dave Morrison behovet for avkobling av lydutstyr, både komponenter og høyttalere. Selve ideen kom til live gjennom kontorbygget han jobbet i, som var bygget på puter for å avkoble mot støy fra T-bane og trikk. Med god hjelp av National Research Council i Ottawa, kunne han få ideene ut på papiret og ikke minst måle effekten av dem.

 

IsoAcoustics patenterte isolasjonsteknologi og tankegang er manifestert i alle produktlinjene deres.

Isoacoustics kalkulator


 

Orea Isoacoustics

IsoAcoustics Orea, dempe og avkoblingspucker.

 

Orea isolasjonspucker bærer med seg all den gode teknologien fra dempeføttene Gaia, men passer enda bedre til elektroniske komponenter, platespillere og bokhyllehøyttalere.

 

Parasittisk vibrasjon i forsterkere og DACer, kan føre til ørsmå elektriske utladninger i kretser og trekke opp støygulvet. I digitaldomenet vil dette gi mer jitter. Orea vil sørge for å optimalisere systemet ditt ved å hindre mest mulig at denne uønskede energien når komponentene dine. 

 

Orea finnes i fire utgaver og man velger dem ut i fra ideell vekt enten man bruker tre eller fire stykker. Man bør også tenke på vektfordeling om noen deler av f.eks. en forsterker er ekstra tung der trafoen sitter. Orea er som Gaia retningsbestemt med logo vendt forover eller bakover, men dette gjelder kun ved bruk under høyttalere.


 

Isoacoustics gaia 2

IsoAcoustics Gaia I, II og III, dempeføtter og avkobling til høyttalere.

 

Prisbelønnet, prisverdig og hakeslippfremkallende!

 

Det er flere aspekter ved å plassere høyttalere på underlag som er normalt kjent, for eksempel høyttalere som står rett på gulvet leder lyd rett inn til naboen og koblingen til gulvet får hele rommet til å vibrere. En mer kompleks utfordring er at interaksjon mellom underlaget og kabinettet fører til at uønsket energi bygger seg opp i kabinettet. Dette fører til dårligere definisjon med «utsmørning» av lyden. 

 

Ofte prøver vi å løse dette problemet ved bruk av spikes, men bruken av disse vil også kreve at det spiken står på kan kansellere og absorbere den evakuerte energien. Slike remedier finnes, men er ofte kostbare og dyrere enn Gaia i praksis. Hvilket materiale de er laget av vil også kunne farge lyden.

 

Med bruk av en todelt konstruksjon, helstøpt hus i stål og viskoelastisk gummi som fungerer som en sugekopp mot underlaget, sørger Gaia for at man demper uten å farge høyttaleren og forringe responsen. Frekvensresponsen er lik og tester med laservibrometer viser hvor effektivt bruk av IsoAcoustics Gaia, Aperta og Orea demper og kontrollerer uønsket resonans i høyttalerkabinetter. 

 


 

IsoAcoustics titan

Gaia Titan - Theis, Rhea og Cronos - dempeføtter

 

Øker prestasjonen der den allerede er som høyest.

 

Gaia Titan er bygget rundt samme patent som Gaia, men laget for de aller mest ekstreme høyttalerkonstruksjonene der ute. Det betyr matching opp til meget høy vekt og et kraftigere chassis for å møte disse høyere vektbetingelsene.

Cronos har f.eks en vektbegrensning på hele 281 kilo per høyttaler og er definitivt verdig navnet til den greske guden denne isolatoren er oppkalt etter.

Akkurat som en sportsbil yter bedre med spesialtilpassede felger og dekk, vil Gaia Titan løfte high-end høyttalere til nye nivåer
.


Isoacoustics zazen

ZaZen - isolasjonsplattformer

 

ZaZen er en liten sensasjon av en plattform i HDF med bra med masse og IsoAcoustics patenterte todelte avkoblingsføtter. Den fungerer godt med alt av elektroniske komponenter, men her har rimelige platespillere fått en ekte følgesvenn som løfter lyden til nye nivåer.

 

Akkurat som i Delos sørger ZaZen for at platespillere effektivt kobles fra underlaget, samtidig som de står på en stødig plattform og får optimal grunning stabilitet med den rikelige massen plattformen bidrar med. 

 

Det er bare å lene seg tilbake og oppleve mange gode ZaZen-øyeblikk.


 

Isoacoustics Delos

Delos isolasjon og avkoblingsplattformer

 

Rålekkert heltre møter IsoAcoustics fantastiske isolasjonsdesign.

 

Platespillere er ekstremt sensitive for mikrofoni og uønskete resonanser. I Delos løser IsoAcoustics dette med med å legge til mye masse med en ekte slakterblokk kombinert med deres todelte avkoblingsføtter. Den økte massen sørger for at platespilleren står svært stødig og man får et trygt sted å evakuere og absorbere resonanser. Avkoblingsføttene sørger for at ingen vibrasjoner når inn via underlaget og platespilleren får operere flytende og avkoblet fra rommet. Lavt støygulv er nøkkelordet her.

 

Delos passer selvsagt til andre elektroniske komponenter. For eksempel vil rørforssensitive for mikrofoni, også få et stort utbytte av å stå på en Delos plattform. 

 

Delos er som all Is Acoustics vektspesifisert for sin ideelle vekt. Delos finnes i fire utgaver i både valnøtt og lønnetre. På grunn av den ekstra belastningen på de tykke modellene, tar disse lavere maksimal vekt enn de tynnere modellene.

 


 

 

Isoacoustics aperta

Aperta - isolasjonstativer

 

Effektiv og stilig avkobling.

 

Aperta er en elegant løsning for å fleksibelt plassere komponenter og høyttalere utenfor en ideell setting. Stativet kan tiltes forover eller bakover og er derfor en perfekt partner for å få mer ut av en bokhylle- eller en kompakt aktiv høyttaler.

 

Med tre ulike størrelser er Aperta også en suveren løsning for senterhøyttalere, subwoofere og ikke minst monoblokker. Aperta og Aperta 200 leveres i par og den bredere 300 pr stykk. 

 

Her får man et solid aluminumsstativ som benytter samme todelte avkoblingsteknologien brukt i Gaia. Nå kan man plassere bokhyllehøyttalere på en benk eller hylle og høre dem slik de var ment for å høres.

Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.