Hjemmet blir ikke smart før alt utstyret snakker sammen!


Connecte AS er et Norsk teknologiselskap som brenner for fremtidsrettede smarthus produkter, med fokus på åpen kompatibilitet, kvalitet og sikkerhet. Selskapet ble etablert i 2019, men tro ikke at den nye utfordreren kommer uten erfaringer. Med seg på laget har Connecte en rekke personer som har samlet mer enn 30 års erfaring innen elektronikk og smart home produkter fra store kjente selskaper som Elko og Schneider. 


Connecte samarbeider tett med Tuya, en av verdens ledende IoT aktører på skytjenester. Tuya er den foretrekkende plattformen for mer enn 5.000 merker og produsenter og brukes i alt fra smarte dørlåser, hvitevarer, styringssystemer osv.


Det første smarte produktet fra Connecte er "Smart Sound". En komplett løsning for deg som ønsker skjult lyd i huset til en fornuftig pris.

 

La "Smart Sound" spille av din favoritt radiostasjon mens du gjør deg klar til jobb om morgenen, eller be Google spille av ukens miks.

 

Du kan enkelt bygge et multiromsystem og styre det hele fra Google Home eller direkte i Connecte sin APP.

 

Hos Surround elsker vi smarte produkter som gjør hverdagen litt enklere, vi heier på Connecte AS og gleder oss til flere smarte produkter framover.

 

Hjemmet blir ikke smart før alt utstyret snakker sammen!

 

Connecte miljø

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.