Meny

Yamaha WXAD-10 MusicCast adapter

Yamaha WXAD-10 MusicCast adapter

På lager

  1 390,-
ELLER

Ingen omtale(r)

Varekode: 126153

Bare koble WXAD-10 til ditt nåværende lydsystem, og gjør hele systemet smart!

Trådløs musikkavspilling med Bluetooth® og Airplay®, musikk streaming-tjenester, og mer kan nå nytes - som aldri før. Den er også kompatibel med Yamahas trådløse musikksystem MusicCast, slik at du kan legge til dine audiokomponenter til en verden av MusicCast og utvide dine musikklyttemuligheter.

Beskrivelse

Beskrivelse

  • Åpner for en helt ny verden av musikk
  • MusicCast for musikk i alle rom
  • MusicCast CONTROLLER for enkel styring
  • Tilkoblingsmuligheter til alle audioenheter
  • Kompatibel med høykvalitets audio komponenter
  • Yamahas egen høykvalitets lyd nettverksmodul
  • Enkelt og redefinert design

 

Spill innhold fra en annen MusicCast enhet, eller fra en Blu-ray eller CD-spiller som er tilkoblet et MusicCast produkt – all musikk blir tilgjengelig i alle rom i huset. Om du har musikk lagret på en PC eller NAS kan du via DLNA spille av den musikken også, alt som kreves er at det er tilkoblet samme nettverk.

 

MusicCast

MusicCast er en revolusjon innen musikk streaming. Du kan anvende alle dine MusicCast produkter sammen – eller separat, du bestemmer. Du kontrollerer alt fra en og samme app, designet for å være innovativ, rask og enkel i bruk. Om du velger en soundbar, en trådløs høyttaler, en AV Receiver eller HiFi komponenter spiller ingen rolle, du velger og setter sammen det som passer ditt hjem best. Du kan senere bygge ut ditt system. MusicCast gir alle, alt, overalt.

 

MusicCast CONTROLLER for enkel styring

Trykk på skjermen og ta konroll over din musikk og lydoppsett i hjemmet.

 

Tilkoblingsmulighet for alle lydkilder

Utstyrt med RCA og stereo mini utgangsterminaler kan WXAD-10 kobles til et bredt spekter av lyd-produkter - uansett komponenter du har. Bruk den med et stereoanlegg, Hi-Fi-komponent, hjemmekinoanlegg , eller til og med en lydplanke. Mulighetene er uendelige.

 

Høykvalitets lyd, kompatibel med høykvalitets audio komponenter

WXAD-10 støtter et bredt spekter av høy oppløslige formater, inkludert WAV, FLAC og AIFF 192 kHz / 24-bits oppløsning, samt ALAC på 96 kHz / 24-bits oppløsning. Videre er enheten utstyrt med en spesiell kretskobling som minimerer og optimaliserer signalbanen, og benytter seg av høykvalitets deler og teknologier - blant annet den kjente Burr-Brown DAC, originale PML kondensatorer som benyttes i Yamaha sin AV-receivere, og Yamaha sin egen originale teknologi som kombinerer nettverksmoduler for å oppnå jitter reduksjon. Som et resultat, trekker enheten ut alle fortjenestene av høyoppløselige lydkilder og effektivt reproduserer alle nyanser i lyden.

 

Yamahas egen høykvalitets lyd nettverksmodul

Nøkkelen til lydkvaliteten for nettverkslyd er Yamahas opprinnelige nettverksmodul , som inneholder en høy presisjon med lav jitter-clock som forbedrer gjengivelse av høyoppløselige lydkilder. Ren lydklokkegenerering uten tilsetning av jitter forårsaket av klokkegeneratoren, reduserer dannelsen av jitter i nettverket og Bluetooth kilder, og oppnår ytterligere signal / støy-forbedring.

 

Enkel og redefinert design

Med en matt finish, som fin keramikk, med milde fordypninger i overflaten, ble WXAD-10 laget for å matche enhver innredning og utstråler en rolig tilstedeværelse. Den enkle, upretensiøse utseende passer fint og naturlig sammen med nesten alle lydkomponenter.

 

Clavinova, velkommen til MusicCast verdenen

Ved å koble WXAD-10, vil Yamahas berømte Clavinova digitalt piano bli gjenfødt som en nettverkstreaming høyttaler. Du kan spille fra smarttelefon og andre trådløst lydsystemer og lytte til ulike streamingtjenester fra Clavinova. Videre støtter det Yamahas unike trådløse musikksysteme MusicCast, slik at du kan nyte bakgrunnsmusikk fritt i hele huset, i alle rom. Du kan enkelt spille streamingtjenester med den praktiske smarttelefon -appen, og spille sammen på piano med dine favorittsanger - og nyte enda mer moro og utvidede muligheter med Clavinova.

* Kun clavinova modeller med utvendige innganger.
* For kontaktene på WXAD-10, må du sørge for å bruke Stereo Mini-utgang, slik at du kan bruke volumkontroll.
* For å gi strøm til WXAD-10, bruk den medfølgende USB-adapteren.
* Musikktjeneste tilgjengelighet varierer etter region.

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  • Totalkarakter: