Cabasse the pearl

Hva om det var mulig å tenke på lyd som en del av interiøret? Med Cabasse, får du aksept for et seriøst HI-FI anlegg i hjemmet!

 

Mange drømmer om et serøst HI-FI anlegg hjemme, men det er ikke alltid like lett å få med interiør-sjefen på ønskene. Med et anlegg fra franske Cabasse er du garantert et anlegg i lekkert design med høy konefaktor.

 

Cabasse kommer fra Frankrike og ble etablert helt tilbake i 1950 av Georges Cabasse og har vær en ledende produsent av høyttalere de siste 70 årene. Cabasse leverer streaminghøytalere og forsterkere i unikt, innovativt design med lydkvalitet i verdensklasse. Med sitt fantastiske design har Cabasse sørget for høyttalere som passer inn i ethvert hjem uten at det går på bekostning av lydopplevelsen, snarere tvert i mot.


 


 

Cabasse The Pearl Akoya 

 

Med denne lekre høyttaleren får du et komplett streaming musikksystem som til og med har egen subwoofer innebygget. The Pearl Akoya passer perfekt på alt fra en hylle, på benken eller du kan montere den på stativer

 


 

Cabasse The Pearl Keshi 

 

The Pearl Keshi fra Cabasse er markedets mest kompakte løsning for deg med høye krav til lydkvalitet! Den runde fasongen og solide konstruksjonen minimerer ulyder fra kabinettet og bidrar til et stort lydbilde der musikken presenteres tredimensjonalt og presist.

 

Med innebygget romkorreksjon som automatisk kalibrerer høyttaleren etter omgivelsene får du en klar, ren bassgjengivelse med kraft som fra langt større konstruksjoner

 


 

Cabasse The Pearl

 

En unik kombinasjon av elegant design og innovativ teknologi. Den runde kabinettfasongen og en vekt på hele 18kg, gir optimale akustiske egenskaper og minimalt med refleksjoner som påvirker lydkvaliteten. Med en stor innebygget subwoofer får du skikkelig lyd uten at det tar opp ekstra plass.

 

Flere The Pearl og Cabasse Stream-produkter kan enkelt grupperes og danne et multirom-system. Spill radio på kjøkkenet, Spotify i stuen og Tidal på soverommet. I party-modus spilles samme musikk til ønskede soner i perfect sync

 


 

Cabasse The Pearl SUB

 

Cabasse Pearl SUB har en forsterker på hele 1000 watt som gir en imponerende bassgjengivelse ned til 14 Hz og et lydtrykk på hele 112 dB. Pearl SUB har en innebygget høykvalitets stereoforsterker på 2 x 300 watt og kan drive passive høyttalere, som feks Cabasse iO3, Riga eller Baltic. Med andre ord kan Pearl SUB bli et komplett musikkanlegg med svært høy ytelse.

 

Subwooferen har innebygget romkorreksjon og avanserte DSP-kretser som optimaliserer lydkvaliteten til den valgte høyttaler. Pearl SUB fungerer som en hovedenhet i anlegget med innganger for lyd fra TV eller andre kilder. Pearl SUB har alt av streaming-tjenester innebygget, lytt til Spotify, Tidal, Deezer eller tusenvis av radiostasjoner – inkludert NRK og lokale stasjoner. Enkel betjening med app for Android og IOS eller med fjernkontroll

 


 

Cabasse Rialto

 

Rialto, det første trådløse Cabasse Hifi-systemet i bokhylleformat.

 

Inspirert av den mest kjente og eldste broen i Venezia, symboliserer dette nye lydsystemet Rialto krysset mellom tradisjonell Hi-Fi og "connected-teknologien". Rialto bygger rundt de beste akustiske og programvareteknologiene som er mulig og putte inn i to aktive høyttalere i bokhylleformat. 768 kHz / 32 bits DAC, innebygget romkorreksjon som automatisk kalibrerer høyttaleren for optimal lydkvalitet uansett plassering. Med myke og avrundede linjer som minner om Cabasse sin bokhøyttaler Murano, kraftig 1050 / 2100 watts forsterker med DSP gir Rialto deg lydkvalitet i High-End klassen!

 


 

Cabasse The Pearl Pelegrina

 

Referanse streaminghøyttaler med Cabasse’s beste tri-coaxial element tilsvarende som benyttes i The Sphére

 

Bassen ivaretas av en eget 30 cm element som gir frekvensgang ned til 10 Hz. Forsterkereffekt på totalt 3700 watt gir et maksimalt lydtrykk på 134 dB. Dynamikk, bass og oppløsning i den absolutte High-End klassen!

 


 

Cabasse Abyss

 

Abyss er en HiFi-forsterker som integrerer det beste fra Cabasse.

 

Abyss, ideell for HiFi og TV eller som et Cabasse Multirom økosystem. Abyss lar deg lytte til alle kildene og musikkplattformene dine i stereo og integrerer også en TV-kontakt (ARC), slik at du kan oppleve hver film med en utrolig dynamikk. Abyss er også kompatibelt med alle andre Cabasse stream/Pearl systemer for avansert lyd i hele hjemmet. Hver bruker kan gruppere forskjellige systemer og opprette soner for å lytte til alle kilder (streaming, TV, platespiller osv..)

 

 

Cabasse Abyss

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.