Meny

Retur av varer

Alle varer som handles på nettbutikken har i følge forbrukerkjøpsloven 14 dager full returrett. Produkter på tilbud har like garantier og lik returrett som nye produkter dersom ikke annet er oppgitt.

Har du et eller flere produkter som skal returneres til oss må du fylle ut dette returskjemaet. Dette gjøres for at vi raskt skal kunne koble sendingen vi har mottatt til nettopp deg. Det vil hjelpe oss slik at vi raskt kan behandle saken og finne beste løsning for deg. Dette gjelder uansett årsak enten det er angrefrist, eller en vare som trenger service.

Om varen skal til service sender du den direkte til serviceverkstedet for reperasjon. Dette gjør vi for at du skal spare tid slik at du får produktet tilbake raskest mulig, og for å spare miljøet for unødvendig frakt ved å sende varen direkte dit den skal. Hvor varen skal sendes vil du få info om når vi har behandlet din retursøknad. Varer som sendes uten godkjent retursøknaden og gyldig RMA-nummer vil bli avist.

Om varen skal leveres tilbake på angrefrist sender du den tilbake til vårt lager. Bruk ikke teip eller skriv rett på originalemballasjen når du sender retur. Husk at vi skal kunne selge varene på nytt. Pakk inn varen slik den ble levert. Ved retur og bytte er du ansvarlig for varen. Når du skal returnere eller bytte skal varen være ubrukt og returneres i en uskadd originalforpakning. Samtlige lapper og manualer skal sendes med. 

Returadresse ved angrefrist
Industriveien 20A, 2020 Skedsmokorset

Refundering av betaling
Har du betalt med kort vil kortutsteder refundere deg beløpet. Du blir kontaktet om vi trenger kontoinformasjon for å kunne refundere deg beløpet. Har du valgt faktura annulleres denne ved retur av alle varene på ordren. Returnerer du deler av ordren betaler du kun restbeløpet ved å benytte KID og kontonummer på original faktura.