Meny

Onkyo TX-RZ820 hjemmekinoreceiver - Sort

Onkyo TX-RZ820 hjemmekinoreceiver - Sort

Bestillingsvare

  11 990,-
ELLER

Ingen omtale(r)

Varekode: 126807

TX-RZ820 er Onkyos flaggskip i deres 7-kanals serie av hjemmekinoreceivere. Det er en innovativ og godt spesifisert 7-kanals hjemmekinoreceiver med støtte for de nyeste bildesystemene, Dolby Vision, HDR10, BT.2020, og de nye multidimensjonale lydsystemene, Dolby Atmos og DTS:X. Bildeegenskapene er forøvrig av beste klasse med videoformatet 4K UltraHD / 60 Hz (4:4:4), HDCP 2.2 innholdsbeskyttelse og 6G video.

Beskrivelse
Spesifikasjoner

Beskrivelse

TX-RZ820 er Onkyos flaggskip i deres 7-kanals serie av hjemmekinoreceivere. Det er en innovativ og godt spesifisert 7-kanals hjemmekinoreceiver med støtte for de nyeste bildesystemene, Dolby Vision, HDR10, BT.2020, og de nye multidimensjonale lydsystemene, Dolby Atmos og DTS:X. Bildeegenskapene er forøvrig av beste klasse med videoformatet 4K UltraHD / 60 Hz (4:4:4), HDCP 2.2 innholdsbeskyttelse og 6G video.

Velutstyrt og rikelig med tilkoblingsmuligheter

Receiveren har rikelig med tilkoblingsmuligheter med blant annet 7.2 pre out, 7 HDMI-innganger og HDMI sone 2-uttak med valg av digitale lydkilder. Onkyo TX-RZ820 er også meget godt utstyrt med internettradio, nettverksavspilling fra DLNA-kompatible enheter og Spotify Connect og Tidal. AirPlay, Bluetooth, Google Cast og Wi-Fi gir trådløs musikkstrømming. En premium-kvalitets 384 kHz / 32 bit DAC, AK4458, og en unik digital filterteknologi, sørger for full utnyttelse av de høyoppløste lydformater, som 5,6 MHz DSD og FLAC 192kHz/24 bit, med en fantastisk klar gjengivelse uten jitter-forvrengning. Onkyos Controller-app gir full kontroll fra smarttelefonen. AccuEQ romkalibreringssystemet sammen med AccuReflex-teknologi gir faseren gjengivelse og optimal tilpasning til rommets akustikk med eliminering av stående bølger.

THX Select 2 Plus

THX Select 2 Plus-sertifisering gir en garantert referanse-effekt for en optimal hjemmekinoopplevelse. Forsterkeren har en utgangseffekt på 180 watt per kanal og er kraftig bygget med stor transformator, store, audiofile kondensatorer og helt adskilte kretsløp for analoge og digitale kretsløp. Frekvensområdet er ekstra utvidet og går helt ned til 5 Hz så man også kan føle de dypeste bassvingningene. IR-tilkobling, triggerutgang og RS232-kontakt sammen med 7.2 forforsterkerutganger gjør receiveren ypperlig til bruk i et større, systemstyrt oppsett.

Dolby Atmos og DTS:X

Dolby Atmos og DTS:X gir deg det beste av objektbasert lyd. Frigjort fra den tradisjonelle kanalbaserte lyden, omslutter lyden deg, både over og rundt - i tre dimensjoner, så film- og spillkveldene tas til et nytt nivå. Disse lydformatene baserer seg på at lyden fra bestemte objekter gis koordinater i et tredimensjonalt rom rundt lytteposisjonen.

Nyt 4K Ultra HD

Koble Onkyo TX-RZ820 til din 4K-TV og la deg imponere av en utrolig bildekvalitet. Med 4K får du fire ganger så høy oppløsning som Full HD, noe som gir et ekstremt detaljert og virkelighetstro bilde. HDMI-inngangene støtter 4K/ 60Hz (4:4:4) så du kan nyte film på din 4K UHD TV med imponerende skarphet og dybde, sammen med en like imponerende surroundlyd. Alle HDMI-inngangene støtter også HDCP 2.2 som er de siste versjonen av digital kopibeskyttelse for filminnhold i 4K-kvalitet. Du er dermed sikret for fremtiden. Receiveren støtter også 3D fra kompatible enheter som Blu-ray-spillere, spillkonsoller eller mediaspillere. Og med HDR10-støtte kan du oppnå enda mer sprudlende og levende farger på alle filmer, serier o.l.

FireConnect

Med FireConnect får du mulighet til å tilkoble flere kompatible høyttalere trådløst i andre rom for en multiroomsløsning. Lytt til musikk med krystallklar lyd i i flere rom eller etasjer uten å miste signalene. Med innebygd DTS Play-Fi styrer du alt enkelt gjennom en app i din Android eller iOS-enhet hvilke høyttalere som skal spille.

Trådløs overføring av musikk

Onkyo TX-RZ820 er utstyrt med en rekke trådløse tilkoblinger. Med AirPlay og integrert Chromecast sender du enkelt og helt trådløst musikk fra telefonen din. I tillegg kan du bruke Bluetooth eller WiFi og overføre så og si all lyd du vil helt trådløst. Tilgjengelige tjenester inkluderer Spotify, Tidal, Deezer og TuneIn internettradio. Receiveren støtter også FireConnect multirooms-løsning. Bruk den kostnadsfrie Onkyo-appen for å streame musikk du har lagret på en smartphone eller nettbrett, søk og velg sanger, og kontroller avspilling i flere soner.

AccuEQ romkalibrering

For å oppnå best mulig lyd der du er, hjelper AccuEQ deg å finne riktig plassering for høyttalerne dine. Med den medfølgende mikrofonen kan du måle avstand, delingsfilter og utgangsnivå for surround- og senterhøyttalerne og finne den perfekte posisjonen.

Spesifikasjoner

 • Ultra HD-videoformat, 4K/60 Hz, 4:4:4 (full farge), Dolby Vision
 • Støtter HDCP 2.2 DRM innholdsbeskyttelsessystem
 • 7 x 180 watt med Dynamic Audio Amplication
 • Forsterker med diskrete komponenter og store, audiofile kondensatorer
 • Digitale støyfiltre, VLSC, for renere hi-fi-lyd 
 • THX Select2 Plus-sertifisering er en garanti for nok ytelser
 • Trådløs strømming via AirPlay, Bluetooth, Google Cast og Wi-Fi
 • Spotify, Tidal, internettradio og avspilling av lydfiler via DLNA
 • Spotify Connect via gratis Onkyo Controller-app
 • 7 HDMI-innganger og en HDMI sone 2-utgang
 • USB-inngang med strømuttak for kilde
 • Platespillerinngang og 7.2 pre out 
 • Sone 2 linje- og høyttalerutgang med valg av digital lydkilde
 • Sone 3 linjeutgang 
 • Dolby Atmos og oppgradering til DTS:X surroundsystem
 • AccuEQ med målemikrofon for automatisk oppsett
 • Premium 384 kHz / 32 bit DAC, AK4458 
 • RS232-kontakt, 12 V triggerutgang og IR-tilkobling
 • FireConnect-teknologi for trådløs multirom-løsning
 • Multifunksjonsfjernkontroll (RI)
 • Mål (B x H x D): 43,5 x 20,2 x 39,5 cm
 • Vekt: 14 kg

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

 • Totalkarakter: