Yamaha R-S202D DAB stereoforsterker sort DAB+, Blåtann Yamaha R-S202D DAB stereoforsterker sort DAB+, Blåtann Yamaha R-S202D DAB stereoforsterker sort DAB+, Blåtann

Yamaha R-S202D DAB stereoforsterker sort

DAB+, Blåtann

Hi-Fi Receiver med enestående lydkvalitet og slankt design som kjent fra Yamaha. Med både Bluetooth® kompabilitet og DAB/DAB+
Varenr: 3400202
2 990,-Kampanjepris
Ordinær pris:3 590,-
-+
På vei inn
BeskrivelseTilbehørSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Yamaha enestående lydkvalitet med lang erfaring og tradisjon med høy teknologisk ekspertise

 

Yamaha har 125 år i musikkbransjen og er verdenskjent for høy kvalitet innenfor HiFi komponenter. Produktet er laget og basert på konseptet "Natural Sound" som skal fremstille all musikk slik det var ment å høres. Bygget med omtanke for musikkelskere som ønsker et rent og naturlig lydbilde.


115 W x 2 i utgangseffekt* og høykvalitets kretskort design


Med 115 W x 2 i utgangseffekt* (som er langt over sin klasse) og med optimalisert kretskort, leveres musikk av høy kvalitet. Ved å plassere transformatoren i nærheten av effektforsterkeren, reduseres tap. Større stømforsyning skaper rom for høyere volum. Jording fra signal og strømforsyning er på et punkt, dette elliminerer interferens og minimaliserer støy. Alt dette medfører klarere og rikligere lyd. * 8 ohms, 40 Hz - 20 kHz, 0.2% THD


Bluetooth® kompabilitet for trådløs musikkoverføring



Bluetooth® lar deg enkelt høre på din favorittmusikk trådløst fra din smarttelefon og andre Bluetooth® enheter. Det er enkelt å bruke skjermen på din smarttelefon for å finne musikk og strømme trådløst, slik at favorittmusikken spilles av på din forsterker med en enestående lydkvalitet.


Nyt digital radio med DAB/DAB+ Tuner



DAB og DAB+ er digital kringkastningsformater som tilbyr et rikt utvalg av radiostasjoner med god lydkvalitet. Andre fordeler inkluderer automatisk tuning til tilgjengelige stasjoner, liste av stasjoner og skjerm som viser informasjon som stasjonsnavn, program, sang osv. Du kan lagre opptil 40 DAB/DAB+ stasjoner.


Rent og sofistikert design



Med kjent slankt og sofistikert design som Yamaha HiFi enheter har fått skryt for, ser R-S202D elegant ut. Den harmoniserer fint med tidligere HiFi enheter slik at forsterkeren er i stil med resten. Knappene og volumbryteren på fronten gjenspeiler Yamaha sin forpliktelse til å holde designet rent og elegant.


Høytalervelger for A og B system


Med høytalervelgeren er det enkelt å veksle mellom lydutgangene, slik at du kan velge om du ønsker å høre lyd på enten (A eller B) eller begge (A+B).



Strømsparing


En strømsparingsfunksjon slår automatisk av receiveren til standby når den ikke er vært i bruk på en stund. Du kan selv velge tid før avstenging 2, 4, 8, 12 timer eller av. Strømforbruk i standby modus er på så lite som 0,5 W noe som er svært bra i HiFi bransjen.

 

Minimum RMS Output Power 100W + 100W (8 ohms, 40 Hz-20 kHz, 0.02% THD)
Maks Effekt (4 ohms, 1kHz, 0.7% THD, Maks) 115W + 115W
Høy Dynamisk Effekt/Kanal (8/6/4/2 ohms) 125 W / 150 W / 165 W / 180 W
Frekvensgang 10 Hz - 100 kHz (0 ± 0.5 dB / 0 ± 3.0 dB)
Signal-to-noise ratio 100 dB (S: 500 mV)
DAB+ / Bluetooth Ja / Ja
Mål (B x H x D) 435 x 141 x 322 mm
Vekt 6,7 kg

Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.