På lik linje med gulvhøyttalere, kommer stativ og bokhøyttalere i alle størrelser og prisklasser. 

 

De kan være små og nette eller store som bare det, småpenger for de billigste, til millioner for de dyreste. Men gode bokhøyttalere med topp ytelse, som kan gli inn i enhver stue og skape musikalsk atmosfære, trenger faktisk ikke koste skjorta å litt til.

 

Surround fører et bredt utvalg av bokhøyttalere som vi faktisk tror på selv. Vi tør påstå at produktene vi har tatt inn i varmen, er såpass sterke i sine prisklasser, at du vil ikke klare finne en tilsvarende høyttaler andre steder som leverer bedre i samme klasse. 

 

Klipsch har en unik kombinasjon av dynamikk og detaljgrad. Hvilken annen høyttaler klarer like mye volum, å likevel låte bra, å til samme pris?

 

Focal har en uslåelig kombinasjon av kvalitet, design og lyd. Selv dem rimeligste Chora-serien får dyre konkurrenter til å se billige ut.

 

XTZ leverer en nesten pinlig nøyaktig frekvenskurve, å jager etter det perfekte. Kombinasjon av Norske SEAS elementer og Mundorf komponenter. Faktisk skal du slite med å kjøpe delene i løsvekt, enn hva XTZ tar betalt for en komplett høyttaler.

 

På lik linje med gulvhøyttalere, kommer stativ og bokhøyttalere i alle størrelser og prisklasser, det gjelder bare å finne dem riktige produktene til ditt bruk, å det har vi her hos oss.

 

Klipsch bokhøyttalere

Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.