Focal Chora 826 EISA vinner

Focal har ikke vane for å være på latsiden når det gjelder innovasjon.

 

Spesielt når det kommer til toppsegmentet innenfor høyttalere og hodetelefoner.

 

Nå har de gått tilbake til røttene og sett på sine rimeligere konstruksjoner. Kunne de revitalisere lyden og designet man får på kjøpet når man handler på et strammere budsjett? Svaret var ja!

Focal Chora miljøbilder

Si hei til nye Focal Chora 826 / 826D.


826 er tiltet for å fokusere lyden og gi riktig timing mellom bass, mellomtone og diskant. De er lette å drive, med høy følsomhet og vil være glimrende match med nåtidens digitalforsterkere.

 

Det er lett å se at Focal har prioritert et enkelt men lekkert design med rene linjer. Lite er igjen av den gamle Chorus-serien når man ser hvor lekkert disse passer inn i en moderne møblert stue. 826D har et ess i ermet, den har fått en innebygget Dolby Atmos høydehøyttaler på toppen.

 

25%
14 290,-
Ord. 18 990,-
25%
14 290,-
Ord. 18 990,-

Focal Chora 816 deler samme konstruksjon for kabinettet som storebror 826. 

 

Tiltet for å fokusere lyden og gi riktig timing mellom bass, mellomtone og diskant. Både i bass og mellomtone brukes Focals helt nye Slatefiberdrivere.

 

Disse er produsert for hånd på fabrikken i St. Etienne og består av en ny membrantype av resirkulert uvevet karbonfiber. Fiberne er lagt lagvis på hver side av en kjerne av termoplastisk polymer.

 

Denne sandwichkonstruksjonen der karbonfiberne ligger uvevd i en og samme retning skaper utgangspunktet for en driver med høy rigiditet og svært god avdemping.

 

Karbonet er i tillegg til at det er sterkt, også veldig lett, dermed har Focal funnet en ny måte å lage en god effektiv driver på der alle de tre hellige gralene er beholdt; rigiditet, god demping og lav masse. Driverne er kalt slate etter den lignende strukturen membranen får til skifer, vakker og organisk.

 

19%
12 990,-
Ord. 15 990,-
19%
12 990,-
Ord. 15 990,-

Endelig en stor og god bokhøyttaler.

 

Focal Chora 806 å Chora-serien forøvrig bruker en TNF-diskant i aluminium/magnesium legering. Kombinasjonen av aluminum og magnesium gir et dødt og rigid materiale med god avdemping. Selve opphenget rundt diskanten er laget i Poron memory foam og reduserer forvrengning i det viktige frekvensområdet 2000-3000hz med en tredel.

 

Det inverterte designet gjør videre at man kan bruke en mindre driver med lavere masse for å kunne tegne diskanten kjappere og mer presist og med lavere forvrenging. Inverteringen av diskanten gjør også at spredningen blir langt bedre. 

 

En dedikert senterhøyttaler gjør det mulig å få en komplett hjemmekino med Chora-serien.

 

Perfekt for deg som også ser mye film, serier og spill i tillegg til musikk. Chora senter deler alle kvalitetene til Chora-serien som gir perfekt klangmatch.

 

Focal SUB 600P.


Den dedikerte subwoofer i denne serien. En kraftig 12" i lukket kabinett med hele 300/600 watt klasse-D forsterker. Designet for både hjemmekino og Hi-Fi.

 

Endelig, om-wall høyttaler som låter!


Focal har nå kommet med en on-wall høyttaler, som er perfekt for deg som ønsker mer kompakte side/bakhøyttalere, eller et diskret alternativ til fronthøyttalere i kombinasjon med subwoofer.

 

Focal har tenkt på alt.

 

Stativene som trengs for å få optimal plassering av 806 / senter. Designet passer også perfekt med 816 / 826 for deg som tenker å benytte 806 som bakhøyttalere.

 

Et bevis på at Focal har ikke vane for å være på latsiden når det gjelder innovasjon, spesielt når det kommer til toppsegmentet innenfor høyttalere og hodetelefoner, å denne gangen drar dem med seg sine rimeligere konstruksjoner i en ny standard. 

 

Si hei til nye Focal Chora, en ny standard er satt!

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.