Focal Vestia banner

Focal Vestia - En ny lekker høyttalerserie, Made in France!

 

Focal lanserer nå Vestia, en ny høyttalerserie i mellomklassen. Selve navnet Vestia er inspirert av de greske gudene for hjem og familie, Vesta og Hestia. Med Vestia ønsker Focal å levere ekte to-kanals hifi med et lekkert moderne designuttrykk og med nok valgmuligheter til å passe ethvert hjem. Vestia er bygget på samme fabrikk i Saint Etienne som Focals mer kostbare modeller og skal levere lyden av Focal på et rimelig budsjett med premium ytelse.

 

Diskanten i Vestia er inspirert av Focals prisbelønnede M-formede driverdesign for hodetelefoner. Selve membranen er laget av en legering i aluminium og magnesium og byr på lav masse, gode dempeegenskaper og rigiditet. Selve M-formen, en spole med lav masse og de fornuftige materialvalgene bidrar til en svært god transientrespons, høy følsomhet og lav forvrengning i det viktige diskantområdet. Vestia skal spille luftig, korrekt og behagelig.

 

Focals nye Slatefibre teknologi har virkelig vist sin lydmessige verdi i både hjemmehøyttalere og bilstereo fra Focal de siste årene. Resirkulerte og uvevde karbonfiber lagt i en sandwichkonstruksjon med termoplastisk polymer sørger for en lett, rigid driver med svært god demping. Resultatet er en kjapp og dynamisk driver med solide musikalske egenskaper.

 

Høy følsomhet gir fleksibilitet sammen med all slags elektronikk: Alle høyttalerne i Vestia-serien har høy følsomhet og kan dermed drives av et bredt spekter av forsterkere. Hemmeligheten ligger i at Focal utvikler egne drivere for den gitte kabinettstørrelsen før de planlegger delefilter. Med slik spesialisering blir driverne mer effektive og delefilterne mindre komplekse slik at de er lettere last for forsterkerne. Resultatet av effektive M-formede diskanter og denne spesialiseringen av bass og mellomtoner per kabinett, gir høyt lydtrykk per watt fra forsterkeren og det helt uten noen form for hornlading.

 


 

Focal Vestia No1

Focal Vestia No1

Focal Vestia

N1 Bokhøyttaler


 

Focal Vestia

N2 Gulvhøyttaler


 

Focal Vestia

N3 Gulvhøyttaler


 

Focal Vestia

N4 Gulvhøyttaler


 

Focal Vestia

Senterhøyttaler


 

Focal Vestia

Stativer


 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.