Meny

Yamaha RX-V683 / XTZ 10.17 / Q Acoustics 3050 hjemmekinopakke 5.1 - Sort Pianolakk

Yamaha RX-V683 / XTZ 10.17 / Q Acoustics 3050 hjemmekinopakke 5.1 - Sort Pianolakk

På lager

  19 990,-

Pris som konfigurert:   19 990,00

28365
XTZ SUB 10.17 subwoofer 10" - Sort høyglans   +  0,00
Q Acoustics 3010 stativhøyttaler - Sort   +  0,00
Q Acoustics 3090C senterhøyttaler - Sort   +  0,00
Q Acoustics 3050 Gulvstående høyttaler - Sort   +  0,00
Yamaha RX-V683 hjemmekinoreciever - sort   +  0,00

* Påkrevde felt

Pris som konfigurert:   19 990,00

Varekode: 6833050sort

Q Acoustics Q3000 5.0 Cinema Pack spinner videre på suksessen fra Q2000-serien og slipper vireklig til hjemmekinoopplevelsen i stuen eller kinorommet. Den nye serien har både nytt design og nye elementer. Prestasjons som både syns og høres!

Den nye kompakte XTZ SUB 10.17 eksploderer virkelig med en utrolig kraft du aldri trodde var mulig i dette prissegmentet. SUB 10.17 er en oppgradering av XTZ 99 W10.16 som en av de mest populære subwooferene på markedet.

7.2 kanals AV receiver kompatibel med MusicCast og støtte for musikkstrømmetjenester for godt utvalg musikk, samt Dolby Atmos® og DTS:X™støtte og HDMI® med støtte for 4K60P (4:4:4), HDCP2.2, HDR og BT.2020. Phonoinngang er også inkludert. Dolby Atmos® og DTS:X™

Beskrivelse
Spesifikasjoner

Beskrivelse

7.2-kanals hjemmekinoreceiver med WiFi og Bluetooth®. Støtter 4K Ultra HD oppløsning med HDCP 2.2. Med høykvalitets lydkomponenter er RX-V683 markedsledende på lydkvalitet i denne prisklassen. På RX-V683 kan du spille opp din høyoppløste musikk og streame musikk fra internett.

Verdens musikk tilhører deg. 

 

  

Hver eneste mulighet er tilgjengelig ved et trykk.

  

Laget for å skape en ekte følelse av realisme.

 

  

Opplev all spenningen til surroundlyd - uansett oppsett.

  

Egenskaper:

 • 7-kanal kraftig surroundlyd
 • --- 105 W per kanal (6 ohms, 20Hz-20kHz, 0.06 % THD, 2 ch driven)
 • --- 150 W per kanal (4 ohms, 1 kHz, 0.9 % THD, 1 ch driven)
 • --- 150 W per kanal (8 ohms, 1kHz, 10% THD, 1ch driven)
 • Wi-Fi og Wireless Direct
 • Bluetooth for trådløs musikkstreaming og Compressed Music Enhancer for Bluetooth
 • AirPlay, Napster®*, Spotify®* musikkstreaming og AV Controller app
 • DSD 2.8MHz/5.6MHz, FLAC/WAV/AIFF 192kHz/24bit, Apple Lossless 96kHz / 24-bit oppspilling
 • Gapless playback gjør at du slipper uønskede avbrudd mellom låtene
 • 4K60p 4:4:4 Pass through, HDMI (6 inn/1 ut) med HDCP2.2 (3 inn/1 ut), 3D og Audio Return Channel
 • HDMI inngang på frontpanelen, USB Digital tilkobling for iPod og iPhone
 • YPAO Reflected Sound Control (R.S.C.) optimerer automatisk lyden i ditt rom
 • YPAO Volume gir naturlig lyd selv ved lav volum
 • Virtual Surround Back Speaker for oppspilling av 7.1 lyd med bare 5 høyttalere innkoblet
 • Ekstra Bass gir dyp, herlig bass selv om du bruker små høyttalere
 • Avansert GUI on-screen display på flere språk (Engelsk, Tysk, Fransk, Spansk, Russisk, Italiensk, Japansk og Kinesisk)
 • Omfattende Zone 2 kontroll/styring fra appen, fjernkontrollen eller frontpanelet
 • ECO mode reduserer strømforbruket med ca 20%
 • Platespiller tilkobling.

 

Q Acoustics Q3000 5.0 Cinema Pack spinner videre på suksessen fra Q2000-serien og slipper vireklig til hjemmekinoopplevelsen i stuen eller kinorommet. Den nye serien har både nytt design og nye elementer. Prestasjon som både syns og høres!

QA3050 er flaggskipet i Q Acoutics nye serie, og spiller i kjent stil langt over sin prisklasse. Med sitt påkostede kabinett og 2 stk 7» basser kan den fylle selv store rom med flott lyd!

Kabinettet på QA3050 er perfekt proporsjonert og tilgjengelig i flere flotte finisher. Nyutviklede doble 7» basselementer i aramid/papir-kompositt gir dybde i bassen sammen med en åpen og musikalsk mellomtone. Den helt nye 2-i-1 concentritiske ring dome diskanten lager en detaljert , men samtidig behagelig gjengivelse av diskanten. Ytelsen er ytterliggere forbedret av den solide stålsokkelen som er integrert i høyttaleren. Dette gjør også at den står solid plantet på gulvet

QA3050 er den perfekte høyttaleren for store rom. Den spiller med like lav forvrenging som høyttalere som koster det dobbelte. Det gjør at Q Acoutics nok en gang sitter på en vinner!!

Den ultrakompakte QA3010 setter ny standard for ytelse i sin klasse. Den er nyutviklet helt fra bunn av.

Den har fått den nye 3000-serien sin 2-i-1 ring dome diskant, nyutviklet aramid-fibre/papir-kon 4» basselement, oppgradert «audiofil-kvalitet» delefilter og kraftigere kabinett med mindre resonanser. Disse oppgraderingene gjør at QA3010 blir en kompakt, rimelig høyttaler med suveren ytelse

QA3010 kan enten monteres på stativ, henges på vegg, eller settes på en skjenk/hylle

Q Acoustics 3090C er senterhøyttaleren i Q Acoustics siste høyttalerserie med ny diskant, frontgrill med magnetfeste og doble 4" basselement med nyutviklede koner. Den helt klart viktigste høyttaleren når du ser film og Q Acoustics 3090C matcher perfekt med de resterende høyttalerne i Q3000-serien.

Q Acoustics 3090C er essensiell i et hjemmekinooppsett, da svært store deler av lyden i en film kommer fra senterhøyttaleren. 3090C matcher best med de større 3050 gulvhøyttalerne, eller de mindre 3020 stativhøyttalerne. Elementene har blitt oppgradert med den nye 2-1-diskanten, en kombinasjon av ring radiator- og klassisk dome-diskant. Resultatet gir bedre lydegenskaper med renere lyd i det øvre frekvensområde.

 

Nye XTZ SUB 10.17 er en kompakt og kraftig 10" subwoofer som spiller som dynamitt!


SUB 10.17 er en oppgradering av forgjengeren 99W 10.16 som er en av de mest populære Subwooferne på markedet. XTZ SUB 10.17 er uten tvil den kraftigste subwooferen du kan kjøpe for penger i denne størrelsen, med en 500 watts forsterker som er dobbelt så kraftig som forgjengeren og en utrolig definert dypbass med minimal forvrengning. De tøffeste filmsenene vil føles som et slag midt i magen, samtidig som musikkpartiene virkelig kommer til liv.xtz kabinett

Kabinettet har fått en ansiktsløftning med moderne nordisk design og rette, glatte linjer samt en finish av høy kvalitet. For å sikre at det ikke er noen resonanser i kabinettet som påvirker lydkvaliteten ble stor innsats lagt i å konstruere kabinettet så stabilt som mulig. Veggene er bygget av 25 mm tykk MDF og forsterket med tykk avstiving. Innsiden av kabinettet er også godt behandlet med flere lag av akustisk dempemateriale. Kabinettet er optimalisert i volum for elementet som gir den perfekte luftmotstand. Dette fører til høy SPL i lave frekvenser med minimal forvrengning fra forsterkeren.

Høyhastighets basselement, vi kaller dette lav-masse, "high speed" fordi vi bruker en svært lett og stiv membranmateriale og en veldig sterk motor (magnet) struktur som gir oss et utrolig raskt element. Det gir fantastiske lydtrykk med stor dynamikk og likevel presis og tro mot det originale lydsporet. Vi brukte år for å finne den perfekte sammensettingen avmaterialer siden en kombinasjon av vekt og stivhet er en av de mest kritiske faktorer i et element. Materialet vi har brukt klarte å tilfredsstille alle krav å er laget av et meget sterkt, lang-fibermasseblanding. Elementet må også gjøre ultra-lange slag for maksimal lydtrykk. Så for å få maksimalt linearitet, måtte vi utvikle en spesiell NBR (Nitril Butadiene Rubber) gummi. 

SUB 10.17 bruker samme type klasse -D forsterker som i vår prisbelønte Cinema Subwoofer Series. 
Den har høy effekt, 500 Watt RMS med en peak på 800 watt. I motsetning til mange andre klasse-D forsterkere har utformingen en nær ideell for klipping egenskaper som sikrer maksimal effekt ved å minimere bruken av begrensende kretser.

Digital Signal Processing, denne forsterkeren har en avansert DSP prosessor. Vår DSP gir forsterkeren enestående kontroll over elementet på alle nivåer. 
Med to EQ-innstillinger som hever bestemte frekvensområder, i tillegg til maksimal individualitet får du muligheten til å endre lydegenskapene til dine preferanser for optimalisert tuning og en mer raffinert atferd.

XTZ Room Tuning - gjør det mulig for deg å få den perfekte bassen i alle rom. Alle rom påvirker bassen forskjellig og derfor er det nesten umulig for en subwoofer å passe inn alle steder. Derfor tok XTZ frem "Room Tuning" som består av to bassporter i forskjellige lengder og tre EQ moduser. Ved hjelp av disse egenskapene kan bassens karakter endres slik at den harmonerer med alle rom.

Spesifikasjoner

Forsterker
Antall kanaler 7.2
Effekt per kanal 105 W
Bi-amp-kompatibel Ja
Impedanse 8 Ohm
THD 0.06 %
Forsterkertype Klasse A/B

 

Power

Power Standby 0.1 Watt

 

Lydegenskaper

Autokalibrering Ja
Multizone Ja
D/A-omvandler 192kHz / 24bit
Kalibreringsteknikk YPAO-R.S.C
Lipsync 500 ms
Antall soner 2 pcs

 

Mediefunksjoner

Streaming-tjenester Spotify, Napster
Bluetooth Ja
AirPlay Ja
DAB+ Nei
Streaming Ja
DLNA Ja
USB-avspilling Ja
Filstøtte MP3, FLAC, WMA, WAW, AAC, Apple Lossless, DSD
Internettradio Ja
DAB Nei
FM-radio Ja

 

Videofunksjoner

Oppskalering 2160p
Passthrough 2160p 24/30/60Hz
Audio Return Channel Ja
3D-støtte Ja
HDMI Zone B Nei
Surroundprosessering
Surroundformater Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Digital EX, Dolby TrueHD, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, DTS, DTS-ES, DTS 96/24, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio

 

Andre funksjoner

Appstyring Ja
ECO-modus Ja
OSD Ja
12V trigger output(s) 1 pcs
Sleep-timer Ja
Opplyst fjernkontroll Nei

 

Tilkoblinger

WiFi Ja
HDMI-inngang(er) 6 pcs
HDMI-utgang(er) 1 pcs
Ethernet Ja
Komponentvideoinngang(er) 2 pcs
Komponentvideoutgang(er) 1 pcs
Komposittvideoinngang(er) 4 pcs
Komposittvideoutgang(er) 1 pcs
S/PDIF koaksial-tilkobling(er), inn 2 pcs
S/PDIF TOSLINK-tilkobling(er), inn 2 pcs
Stereo RCA-tilkobling(er), inn 4 pcs
Stereo RCA-tilkobling(er), ut 1 pcs
6,3 mm hodetelefontilkobling 1 pcs
Subwoofer-tilkobling(er) 2 pcs
USB-tilkobling(er) 1 pcs

Phono tilkobling 

Størrelser og vekt

Yttermål Bredde 43.5 cm
Yttermål dybde 37.8 cm
Yttermål Høyde 17.1 cm
Vekt 12,5 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spesifikasjoner for 3050:

Spesifikasjoner:
2-veis bassrefleks.

Elementer:
Bass, 2 x 165mm
Diskant, 1 x 25mm

Frekvensområde:
44 - 22.000Hz.

Impedans:
6 Ohm.

Følsomhet:
92dB.

Mål ( H x D x B ):
1000 x 298 x 200

Vekt:
17,8 Kg.

Spesifikasjoner for 3010:

2 veis bassreflekssystem. 

Elementer: 
1 x 100mm Bass.
1 x 25mm Diskant.

Frekvensområde: 
68Hz – 22kHz.

Impedans: 
6 Ohm. 

Følsomhet: 
86 dB.

Mål ( H x D x B ): 
235 x 200 x 150

Vekt: 
3.6 Kg. / stk

Spesifikasjoner for 3090C:
2 veis bassreflekssystem. 

Elementer: 
2 x 14" Bass.
1 x 1" Diskant.

Frekvensområde: 
75Hz – 22kHz.

Impedans: 
6 Ohm. 

Følsomhet: 
89 dB.

Mål ( H x B x D ): 
430 x 150 x 200 mm

Vekt: 
6 Kg. / stk


Spesifikasjoner for XTZ 10.17:

Element:: 10"

Frekvensområde: 20 Hz - 160 Hz (åpen port) / 26 Hz - 160 Hz (lukket port) +/-3 dB.

Variabel low pass: 40 - 160 Hz. (24 dB/Octave).

Variabel phase: 0 - 180.

Forsterker: 500 watt RMS / 800 watt peak.

Innganger: Lavnivå RCA L/R, LFE, XLR.

Mål: H: 42 B: 32 D: 38 cm. 

Vekt: 19,5 Kg.

Omtaler fra kunder

Helt rått Omtalt av Svein
Totalkarakter
Beste jeg har klart å finne til denne prisen. (Sendt inn 09.02.2018)

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

 • Totalkarakter: