Meny

Yamaha RX-AS710 DAB+ Hjemmekinoreceiver - Sort

Yamaha RX-AS710 DAB+ Hjemmekinoreceiver - Sort

Bestillingsvare

  7 890,-
ELLER

Ingen omtale(r)

Varekode: 128004

Den første slanke, kompakte AVENTAGE modellen. 7.2-kanaler med nettverk. AV-receiver designet for høy lydkvalitet med Anti-Resonans teknologi og et high-grade aluminium frontpanel. Den har også DAB + for digitale sendinger, innebygget Wi-Fi og Bluetooth®, 4K Ultra HD-kompatibel HDMI med HDCP2.2 og allsidig Zone kontroll.

Beskrivelse
Spesifikasjoner

Beskrivelse

Slank og kompakt for et lekkert utseende

RX-S710D er kun 111 mm høy og 377 mm dyp. Derfor passer den fint i smale AV reoler. Dette gjør det enkelt å plassere ditt system hvor du vil, og gir det et lekkert utseende.

MusicCast

MusicCast er en revolusjon innen musikk streaming. Du kan anvende alle dine MusicCast produkter sammen – eller separat, du bestemmer. Du kontrollerer alt fra en og samme app, designet for å være innovativ, rask og enkel i bruk. Om du velger en soundbar, en trådløs høyttaler, en AV Receiver eller HiFi komponenter spiller ingen rolle, du velger og setter sammen det som passer ditt hjem best. Du kan senere bygge ut ditt system. MusicCast gir alle, alt, overalt.

MusicCast utvider mulighetene for underholdning

Spill innhold fra en annen MusicCast enhet, eller fra en Blu-ray eller CD-spiller som er tilkoblet et MusicCast produkt – all musikk blir tilgjengelig i alle rom i huset. Om du har musikk lagret på en PC eller NAS kan du via DLNA spille den musikken også, alt som kreves er at det er tilkoblet samme nettverket. Du kan til og med spille ut eksternt innkoblede lydkilder som TV eller BD-spillere. Lyd du sender til enheten med bluetooth kan også sendes videre til en annen MusicCast enhet i et annet rom.

Bluetooth - Trådløs musikstreaming

Denne hjemmekinoreceiveren er utstyrt med Bluetooth funskjonalitet. Det gir deg en smidig trådløs mulighet til overføring fra f.eks. smarttelefoner, tablets eller PC. Yamaha Compressed Music Enhancer er nå optimalisert for Bluetooth. Det gjør at din musikk spilles med mer dynamik og liv enn det du normalt hører fra komprimert Bluetooth lyd.

Send lyd via Bluetooth

Utstyrt med den nyeste Bluetooth-teknologi, noe som gjør trådløs drift mer praktisk enn noensinne. Du kan streame musikk fra RX-AS710D enheten til Bluetooth-hodetelefoner for privat lytting eller til Bluetooth-høyttalere.

4K Ultra HD Full Support with 4K60p, HDCP2.2 and HDR* Video added in HDMI 2.0a spec

Støtte for overføring av 4K video med 60 bilder per sekund så du kan nyte fult ut HD-video i 4K uten degradering. RX-AS710D har også støtte for HDCP 2.2 standard kopibeskyttelse som gjelder for 4K videooverføring HDR.

AVENTAGE AV-receivere: designet for å levere lydkvalitet på høyeste nivå

AVENTAGE serien er designet og konstruert for å gjengi en massiv lyd med mye "sjel", for å kunne gjenskape film og musikk på best mulig måte. Gjennom å kombinere og harmonisere tradisjonelle og avanserte teknikker kan vi få fram de detaljer som HD-lydformatet tilbyr. Hver lille faktor og detalj som kan påvirke lydkvaliteten har nøye blitt testet og valgt ut med omhu. Alt fra material og komponentvalg til konstruksjon, kretsdesign og vibrasjonsdemping gir "soundtuning" vi etterstreber. Resultatet er AVENTAGE modeller som gjengir HD-lyd med detaljer, realisme og trykk - så du kan nyte førsteklasses lyd av studioklasse i ditt hjem.

Anti Resonance Technology Wedge bidrar till og dempe vibrasjoner

Anti-Resonance Technology (A.R.T) Wedge er en femte fot i midten under bunnplaten. Det demper vibrasjoner fra transformatoren, transistorer og kjøleflensene, i tilleg til vibrasjoner som forårsakes av lydtrykket fra høyttalerene når du spiller på høyt volum.

Frontpanel i aluminium gir visuelle og lydmessige fordeler

Alle AVENTAGE komponentene har samme lekre, rene design med et elegant frontpanel i aluminium og knotter og kontroller med den "silkeaktige" følelsen. Frontpanelet i aluminium brukes for å effektivt beskytte sensitive kretser fra ekstern lyd og elektronisk stråling fra dimmer strømbrytere, lysrør, videomonitorer osv. Dette sikrer optimal lydkvalitet også i vanskelige og tøffe installasjonsmiljøer.

HDMI 3D og Audio Return Channel

3D innebærer at receiveren kan håndtere 3D-signaldata. Audio Return Channel funksjonen gjør at data kan sendes og tas imot via samme HDMI-kabel. Du behøver alltså ikke dra noen ekstra optisk kabel for å få TV lyden fra TV´n til receiveren. Smart og enkelt!

Nyt digital radio med DAB/DAB+ Tuner

DAB og den forbedrede DAB+ versjonen tilbyr radiostasjoner med høy lydkvalitet. Andre fordeler er automatisk innstilling av alle tilgjengelige kanaler og visning av informasjon som stasjonens navn og musikksjanger. Med RX-AS710D kan du forhåndsinnstille 40 DAB / DAB + stationer. DAB står for Digital Audio Broadcasting.

21:9 bildeformat

Inbyggd Wi-Fi Built-in og Wireless Direct

Network Funksjoner gir flere underholdningsalternativ

AV Controller App for enkel og behagelig styring

 

DSP Parameter justering 

MusicCast CONTROLLER

 

AirPlay for trådløs musikstreaming til AV receiveren

Streame musikk fra Spotify

 

JUKE Delivers All Your Favorite Music

USB-port på frontpanelet for digital tilkobling av iPod og iPhone

Omfattende støtte for ulike formater

 

Total Purity konseptet er noe som Yamaha har utviklet i løpet av mange år på våre høyteknologiske receivere. Konseptet går ut på å beholde et rent signal gennom forforsterkeren, bruke vibrasjonsdempende teknikker og separere og optimere strømforsyningen. Samtlige modeller er diskret oppbygde, hvilket minimerer distorsion. De har også uavhengig strømforsyning, separate for de analoge og digitale kretsene for å forhindre at digitalt jitter påvirker de analoge kretsene og dermed også lydkvaliteten. Kjøleflensene er utformet for å redusere vibrasjoner fra transistorer og lydtrykk fra høyttalerene. Inn i minste detalj er disse receiverene utformet med fullt fokus på å levere beste mulige lydkvalitet.

AV Setup Guide App

GUI On-screen Display

Yamahas seneste Graphical User Interface har en høy oppløsning med tydlige, enkle ikoner. Det er lett å sette seg inn i og bruke menyer. Det finnes også et ststusfelt som viser inngangskilden, volumnivå, DSP-modus og lydformat. GUI tilbyr et utvalg av åtte språk: engelsk, fransk, tysk, japansk, russisk, spansk, italiensk og kinesisk, og kan vises over både normale og 3D bilder.

SCENE - starter alt med et knappetrykk

Gjennom å trykke på en av SCENE knappene på receiveren eller fjernkontrollen, starter den opp, stiller inn rett inngangskilde, Du kan enkelt stille inn og tilpasse knappene for ulike kilder gjennom å velge en kilde og DSP-modus og deretter trykke og holde inn SCENE knappen i mer en tre sekunder. KLART!

HDMI CEC forenkler håndteringen

En annen fordel med HDMI er CEC funktionen. Når enheten er tilkoblet en CEC-kompatibel TV, vil den slåes på og av sammen med din TV. Du kan også bruke fjernkontrollen til TV´n for å styre volumet på receiveren. CEC gir også muligheter til flere avanserte funksjoner med andre komponenter. For eksempel kan du bruke receiverens fjernkontroll til å styre funksjoner som Play og Stop på din Bluray. * Alle tilkoblede enheter må være HDMI CEC-kompatible. Visse CEC-kompatible TV-apparater / spillere kan hende ikke fungerer.

YPAO-R.S.C. (Reflected Sound Control) Lydoptimering

YPAO-R.S.C. analyserer rommets akustikk og refleksjoner og dine høyttaleres egenskaper. Siden kalibreres lydparametre for å oppnå optimal lyd. Den tar bort reflekterende lyd og gir ditt hjem studio-lyd. Den stiller faktisk DSP-effekten etter rommets reflekterende lyd, så du får mer ut av CINEMA DSP.

YPAO Volume gir naturlig lyd 

Det menneskelige øret har mindre følsomhet for høye og lave frekvenser, særlig ved lavt volum. YPAO Volume bruker loudness EQ korrigering for å automatisk justere høye og lave frekvensnivåer som volumforandringer. Med hjelp av YPAO-måleresultat vil EQ korrigering optimere systeminnstillingene for ditt lyttemiljø så lyden blir naturlig og tydlig selv når du lytter på lavt volum.

• SILENT CINEMA og Virtual CINEMA DSP med 7.1 lyd • To subwoofer utganger

Virtual Presence Speaker og Virtual Surround Back 

Extra Bass bedre bassgjengivning, selv med små høyttalere

Yamahas exklusive forbedringsteknikk for lave frekvenser. Med Extra Bass får du uansett høyttalerstørrelse ut edre bassgjengivning en du vanligvis får ut og forventer deg fra ditt system. Extra Bass gir bra lokalisering og sunn balanse selv om du bruker kompakte fronthøyttalere. Funksjonen er enkel å aktivere (knapp på fjernkontrollen) og fungerer uavhengig av om du bruker subwoofer eller ikke. Med Extra Bass kan du nyte video og musik med lyd som har eksepsjonell kraft og nærvær.

MHL (Mobile High-Definition Link)

Når musikk er kodet til et digitalt komprimert format som MP3, blir frekvensgangen lidende. Yamahas Compressed Music Enhancer bruker sofistikert digital signalbehandling med eksklusive algoritmer for å gjenskape det som tapes, aå musikken alltid lyder som den skal.

Subwoofer Trim for bedre lydbilde

Intellligent Amp Assign

Intelligent Amp Assign tilldeler automatis slutsteg til de høyttalerene som skal spille lyd avhengig av hvilke funksjoner som velges. For eksemple i et 7.1-kanals system, når Zone 2 er avstengt, vil alle 7.1-kanaler brukes i Main Zone. Men når Zone 2 er aktivert vil de slutsteg som brukes til del to surround-back kanalene i Main Zone dirigeres om til de to høyttalerene i zone 2, og Main Zone vil få 5.1 kanaler. Likeså når CINEMA DSP 3D er på, vil de to framre Presence høyttalerene drives og ikke de to bakre surroundhøyttalerene. När CINEMA DSP 3D er avstengt er situasjonen omvendt. Takket være Intelligent Amp Assign behøver du ikke flytte om høyttalerkablene på baksiden av receiveren.

ECO modus gir ca. 20% lavere strømforbruk

Auto Power Down

Spesifikasjoner

AMPLIFIER SECTION

 • Channel 7.2
 • Rated Output Power (1kHz, 1ch driven) 100 W (8ohms, 10% THD)
 • Rated Output Power (20Hz-20kHz, 2ch driven) 60 W (8ohms, 0.07% THD)
 • Maximum Effective Output Power (1kHz, 1ch driven) (JEITA) 130W (4ohms, 0.9% THD)
 • Dynamic Power per Channel (8/6/4/2 ohms) 90 / 110 / 140 / 160 W

SURROUND SOUND PROCESSING

 • CINEMA DSP Yes (3D)
 • DSP Programs 17
 • Virtual Presence Speaker Yes
 • SILENT CINEMA / Virtual CINEMA DSP Yes (Virtual CINEMA FRONT)
 • Dolby TrueHD Yes
 • Dolby Digital Plus Yes
 • DTS-HD Master Audio Yes

AUDIO FEATURES

 • Pure Direct Yes
 • Compressed Music Enhancer Yes (incl. enhancer for Bluetooth)
 • YPAO sound optimization Yes
 • YPAO multi-point measurement Yes
 • YPAO Volume Yes
 • Adaptive DRC (Dynamic Range Control) Yes
 • Initial Volume & Maximum Volume Setting Yes
 • A.R.T. Wedge Yes
 • Bi-amp capability Yes
 • Audio Delay Yes (0-500 ms)
 • 192kHz/24-bit DACs for all channels Yes (Burr-Brown)

VIDEO FEATURES

 • 4K Ultra HD Pass-through and upscaling Yes (4K60p 4:4:4)
 • HDMI 3D passthrough Yes
 • HDMI Audio Return Channel Yes
 • HDMI upscaling Yes (Analogue to HDMI / HDMI to HDMI)
 • Deep Color/x.v.Color/24Hz Refresh Rate /Auto Lip-Sync Yes

CONNECTIVITY

 • HDMI Input/Output 6 (HDMI1,2,3: HDCP2.2 compatible) / 1 (HDCP2.2 compatible)
 • HDMI CEC Yes (SCENE, Device Control)
 • USB Input iPod / iPhone, USB Memory, Portable Audio Player
 • Network Port Yes
 • Wi-Fi Yes (with Wireless Direct)
 • AirPlay Yes
 • Bluetooth Yes (SBC/AAC)
 • Front AV Input USB / Mini Jack
 • Digital Audio Input/Output: Optical 2 / 0
 • Digital Audio Input/Output: Coaxial 2 / 0
 • Analog Audio Input/Output 4 / 0
 • Phono Input Yes
 • Component Video Input/Output 2 / 0
 • Composite Video Input/Output 2 / 0
 • Preout Subwoofer
 • Headphone Output 1

TUNER SECTION

 • FM/AM Tuner Yes (FM only)
 • DAB Tuner Yes

USER INTERFACE

 • On-screen display Graphical User Inter face
 • SCENE SCENE (4 sets)
 • App Control Yes (iPhone / iPad / Android phone / tablet)
 • Remote Control Unit Yes
 • Zone Control Zone 2 Audio Output 1
 • Powered Zone Zone 2
 • +12V Trigger Output 1
 • Remote (IR) Input/Output 1 / 1

GENERAL

 • Standby Power Consumption (IR only) ≤0.1W
 • Auto Power Standby Yes
 • ECO mode Yes.
 • Dimensions (W x H x D) 435 x 111 x 377 mm (with antenna up: 435 x 181 x 377 mm)
 • Weight 9.2 kg; 

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

 • Totalkarakter: