Med XTZ var målet «enkelt», levere kraftfull, detaljert og emosjonell lydgjengivelse til fornuftige priser.

 

Er du en som jakter detaljer? 
Det er forskjell på en person som «hører» musikk, og en som «lytter» til musikk. Noen hører på tekstene, mens andre lytter til detaljene. Kjenner du deg igjen i dette, kan vi anbefale å se nærmere på XTZ sine produkter. 

 

Her er det brukt ekstreme elementer fra blant annet Norske SEAS, båndiskanter fra Fountek, keramiske elementer fra Accuton, som går for å være verdens beste elementer som er hyllevare noe sted. Her brukes det også Mundorf komponenter i delefilter, lista er lagt høyt for å oppnå den beste lyden du kan få kjøpt, som det enda er mulig å betale for. 

 

I 2004 ble XTZ Sound In Balance grunnlagt, med XTZ var målet «enkelt», levere kraftfull, detaljert og emosjonell lydgjengivelse til fornuftige priser.

 

XTZ gjenspeiler Olle Eliasson`s personlighet, hvem han er, og hva han står for. I nesten 30 år har Olle Eliasson og hans team designet Premium høyttalere for oss som setter pris på god lyd. 

 

Med tiden har XTZ opparbeidet seg et globalt nettverk av kompetente ingeniører, teknikere og produsenter som alle deler den samme filosofien. Det er med denne lidenskapen og kompetansen som gjør at denne produsenten med sitt team kan tilby High-End produkter til markedets laveste priser.

 

XTZ - Elementer fra Norske SEAS, Accuton, Mundorf. High End!

 

XTZ High End

Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.