Forventer du store lydopplevelser, krever det også store høyttalere som koster skjorta, eller? 

 

Høyttalere kommer i alle størrelser og prisklasser. De kan være små og nette eller store som bare det, småpenger for de billigste, til millioner for de dyreste. Men gode gulvhøyttalere med topp ytelse, som kan gli inn i enhver stue og skape musikalsk atmosfære, trenger faktisk ikke koste skjorta å litt til.

 

Hvis vi skal fokusere på en slags gylden middelvei, er det logisk å se på høyttalerne i klassen 12 - 25.000,- å her er det mye og velge i. 

 

Er du glad i dynamikk, liker at det kjennes på kroppen, så kan vi uten å nøle anbefale en nærmere titt på Klipsch. Denne produsenten viser stadig at dem kan lyd, å har faktisk produsert en av verdens beste høyttalere. I dag er det lagt fokus på nettopp et fornuftig men også et stort marked som er den musikkglade kunden. Her får du dynamikk å kvalitet, alt på en gang. 

 

Er du en som jakter detaljer? Det er forskjell på en person som «hører» musikk, og en som «lytter» til musikk. Noen hører på tekstene, mens andre lytter til detaljene. Kjenner du deg igjen i dette, kan vi anbefale å se nærmere på XTZ sine produkter. Her er det brukt ekstreme elementer fra blant annet Norske SEAS, båndiskanter fra Fountek, keramiske elementer fra Accuton, som går for å være verdens beste elementer som er hyllevare noe sted. Her brukes det også Mundorf komponenter i delefilter, lista er lagt høyt for å oppnå den beste lyden du kan få kjøpt, som det enda er mulig å betale for. 

 

For mange er høyttalere også et møbel, den finnes heldigvis noen produsenter som mener det samme. Focal har en årrekke produsert gode høyttalere med fokus på detaljer og dynamikk, men med et ekstra øye til finish og design. 

 

Felles for alle disse, er at det er mulig å treffe deg som hører til under en av disse påstandene. Forventer du store lydopplevelser, krever det faktisk ikke store høyttalere som koster skjorta.

 

Klipsch høyttaler miljobilder

Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.